Egyéb tevékenységek

Egyéb tevékenységek

Vállalkozásunk extrém terepi körülmények között is vállal bárminemű fent felsorolt tevékenységet, szolgáltatást.
Az ezekhez szükséges speciális csörlős terepi quad és cross motorokat, valamint terepjárókat cégünk szerződéses partnereitől folyamatosan veszi igénybe. Szerelőink között több ipari alpinista, valamint ipari búvár dolgozik.

Csapatunknak nem csak munka, hanem kihívás a feladatok megoldása.

Érintésvédelem, tűzvédelem, villámvédelem – szolgáltatásainkat cégek és magánszemélyek egyaránt igénybe vehetik. A rugalmas ügyfélközpontú munkavégzés mellett, a határidők betartására is maximálisan odafigyelünk. Akár állandó, akár időszakos megbízásról van szó, hozzánk bátran fordulhat. Nem teszünk különbséget kisebb vagy nagyobb volumenű munka között: minden körülmény között szakértelmünk és precizitásunk legjavát nyújtjuk. Ha kérdése van a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, esetleg konkrét árajánlatot kérne, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink valamelyikén!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálatra van szüksége. Mind az új, mind az üzembe-helyezés előtti, közhasználatban “nullás” felülvizsgálat elvégeztetésében.