Rólunk

Villamos Biztonságtechnikai Felülvizsgálatok Szakértő Kezekből!

Érintésvédelmi, villámvédelmi, tűzvédelmi felülvizsgálatok és szakvélemények készítése cégünk fő tevékenységi köre.

Vállalkozásunk segítséget kíván nyújtani megrendelői részére a jogszabályi, és törvényi előírásoknak való megfelelések maradéktalan betartásáért. Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatokat kötelezően előírnak a vonatkozó törvényi rendelkezések.

Minek kell, hogy megfeleljek?

Miért minket válasszon?

Mert a vizsgálatokat maximális körültekintéssel megbízóink érdekeit, szem előtt tartva igyekszünk jól áttekinthető minősítő iratokkal segíteni az esetlegesen feltárt hibák rendszer szerinti felmérését, valamint optimális megoldási javaslatot biztosítani a hiányosságok megszüntetésére. Mindezt 12 év felülvizsgálói tapasztalattal, 10.000 minősítő irat kiállításával, közel 4.000 megelégedett ügyfél ajánlásával tesszük. Fennállásunk óta hatósági elmarasztalást nem kaptunk. Fentiek miatt ügyfeleink megelégedettségére sem büntetés, sem villamos kár, sem villamos baleset nem következett be, a hiányos, esetleg felületes felülvizsgálatokból adódóan.
Sajnos a feltárt hiányosságokat meg nem szüntető, vagy hanyag kivitelezői javításokból keletkeztek már károk, de személyi sérülés nem történt.

Mit csinál a felülvizsgáló?

Műszeres, és szemrevételes vizsgálatokat végez az elektromos hálózat, installáció, és fogyasztói vég berendezések állapotáról, állag romlásáról. A villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok célja a hálózat állapotának tanúsítása, hibák feltárása, és a feltárt hiányosságok javítására megoldási javaslatot tenni. Tehát nem a MEGFELELŐ minősítésért fizet az ügyfél, hanem a felülvizsgálatért. Jogszabályi kötelezettség első lépcsője a minősítő iratok érvényessége, illetve megléte. Csak a következő lépés a minősítés milyensége.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálatra van szüksége. Mind az új, mind az üzembe-helyezés előtti, közhasználatban “nullás” felülvizsgálat elvégeztetésében.